portre2

Rólam

 

Nyiri Balázs vagyok, közgazdász, pszichológus és coach. Végzettségeimnek és eddigi munkáimnak köszönhetően otthon vagyok az üzleti életben éppúgy, mint az emberek lelki működésében. Az évek alatt összegyűlt tapasztalataim ezeken a jelentősen különböző területeken különösen erős keveréket alkotnak, amely remekül illeszkedik a coach szakmához. Szeretek tehetséges és sikeres emberekkel dolgozni, akik nyitottak a fejlődésre és szeretnének még jobbak lenni.

 

Legfőbb eszközöm természetesen a személyiségem, amelyről azt mondják, hogy nyugalmat és biztonságot áraszt. Van bennem egy nagyon erős őszinte kíváncsiság is, amit általában éreznek az emberek és nagyon értékelik ezt. Sok esetben pedig a lélek egészen finom dolgait is észreveszem -  ez óriási segítséget jelent a megfelelő kérdések feltevésében vagy éppen elgondolkodtató mondatok megfogalmazásában. Egyszer például az egyik ügyfelem egy beszélgetés elején arról mesélt, hogy másnap találkozik ismerőseivel, akikkel rendszeresen összejárnak és mindig szokott ilyen alkalmakra nekik süteményt sütni. Épp azon gondolkodott, hogy vajon süssön -e most is valamit, vagy most nem kell. Elsőre talán ez a téma nem tűnik túl fontosnak, mégis egy másfél órás, nagyon mély beszélgetés lett belőle. Nem csak azt fejtettük meg a süteménytől elindulva, hogy mi az egyik meghatározó hajtóerő az életében, de azt is, hogy ez hogyan befolyásolta az eddigi egész életét (munkahely, szülők, párkapcsolatok), és hogyan tudja ezt az új tudást azonnali haszonná formálni.

 

Pont ezek miatt érzem nagyon testhezállónak a Deep Coachingot: ezekre a tulajdonságokra és tapasztalatokra alapozva olyan mély beszélgetéseket folytatok ügyfeleimmel, amelyek képesek azonnali, hosszú távú pozitív változásokat létrehozni.  A jelmondatom: "Ha a szerencse nem kopogtat be hozzád, építs egy ajtót!" (Milton Berle)